Καλωσήρθατε

Τo Arkoulis Hotel (Β' κατηγορία)το οποιο βρίσκεται στην πανέμορφη Νάουσσα έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με την παραδοσιακή νησιώτικη αρχιτεκτονική αλλά και με τις μοντέρνες αρχιτεκτονικές απαιτήσεις του 21ου αιώνα, με σκοπό να δημιουργήσει κατάλληλες συνθήκες για εύχάριστες διακοπές.

Διαμονή

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου Arkoulis είναι εξοπλισμένα με Κλιματισμό, τηλεόραση, ψυγείο, στεγνωτήρα μαλλιών, τηλέφωνο, ζεστό νερό όλο το 24ωρο, βεράντα ή μπαλκόνι, σύνδεση Internet (προαιρετικά). Όλα τα παραπάνω θα σας κάνουν τη διαμονή ακόμα πιο άνετη, καθώς επίσης διατίθεται χώρος πάρκινγκ.

Ξενοδοχειακός Οδηγός

Εάν επιλέξετε να παραμείνεται στο ξενοδοχείο μας κατα τη διάρκεια της ημέρας, η μέγάλη μας πισίνα, η οποία συνδυαζόμενη με το bar πισίνας, θα σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε στο μέγιστο.

Τοποθεσία

Xαρείτε τη νησιώτικη ομορφιά και το οικογενειακό περιβάλλον του ξενοδοχείου μας, μ’ ενα δροσιστικό κοκτέιλ από το bar που διαθέτουμε δίπλα στην πισίνα μας. Βρισκόμαστε μόλις 15′ με τα πόδια από το κέντρο της Νάουσας και το σταθμό των λεωφορείων και 20′ από την παραλία με άμμο. Σας περιμένουμε!